Vår nya brygga

Hej på er alla fina läsare och välkomna tillbaka till min blogg igen! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har fått en fin start på veckan. Som ni vet brukar jag vanligtvis skriva inlägg angående mat och recept, men idag kommer jag faktiskt ta upp ett annat ämne. Jag vet att det är många som har haft frågor och funderingar kring vår nybyggda brygga och då vi är så otroligt nöjda med detta projekt, vill jag i dagens inlägg tipsa om Västkustens Brygg & Transport AB, som vi valde att anlita. Västkustens Brygg & Transport AB är ett företag som arbetar inom olika ämnen, där bland sjötransport och då alltså byggnationer och reparationer inom bryggor, både för privatpersoner och företag. Västkustens Brygg & Transport AB är ett företag som min syster och hennes sambo valde att anlita när de i somras byggde en brygga vid sin sommarstuga, vilket var anledningen till varför vi valde att vända oss till just detta företag.

Då jag vet att ni är flera som har kommenterat angående just detta och då jag vet att ni är flera som bett mig om tips när det kommer till just det här med att bygga bryggor, vill jag just därför idag tipsa er om just Västkustens Brygg & Transport AB i Rönnäng. Företaget är verkligen duktiga på det de arbetar med, vilket gör en som kund väldigt trygg och säker i företaget. Detta är ju såklart någonting som är väldigt viktigt när man väl ska välja att anlita ett företag, oavsett vilken typ av företag det handlar om, då en god kundkontakt är en stor del av arbetet. Vi är hur nöjda som helst med vår nya brygga, och Västkustens Brygg & Transport AB var väldigt noggranna med att vi skulle bli helt nöjda med deras arbete.