Angående min fransförlängning

Hej alla fantastiska läsare och välkomna tillbaka till min blogg! Som ni vet skriver jag ofta inlägg om mat, men idag har jag faktiskt tänkt ta upp ett annat ämne här på bloggen. Jag har under senaste tiden fått väldigt mycket frågor men även komplimanger angående min fransförlängning, och idag tänkte jag faktiskt tipsa om företaget som gör min fransförlängning sedan ett litet tag tillbaka. Goldie Lux är ett företag här i Kungsbacka som jag har vänt mig till de senaste månaderna när det kommer just fransförlängning, efter att ha fått tips om salongen från en nära vän. Goldie Lux erbjuder flera olika behandlingar och är även väldigt duktiga när det kommer till löshår. Jag har vänner som faktiskt regelbundet fixar sitt hår hos just Goldie Lux, men själv fokuserar jag på fransförlängning när jag är på besök där. Jag vet att ni är många som har bett mig om tips, och det är självklart anledningen till varför jag gör detta inlägg.

Jag vet att det är en hel del som precis som jag har spenderat månader eller till och med år med att försöka hitta den perfekta salongen att göra fransförlängning hos. Jag har själv tidigare aldrig hittat ett företag som jag valt att gå tillbaka till efter första gången, då jag framför allt har tyckt att hållbarheten på fransarna hos en del företag tyvärr är relativt dåligt. Därför är jag verkligen överlycklig över att ha hittat en salong som jag verkligen trivs med. Personalen är fantastisk och väldigt mån om kundens önskemål, vilket gör att resultatet blir precis som jag själv vill ha det varje gång. Dessutom är det en väldigt mysig salong och man känner sig verkligen bekväm i situationen. Jag vet att ni är många som precis som jag bor i Kungsbacka med omnejd, och jag vet att det är många som även intresserar er för fransförlängning, därför vill jag verkligen starkt rekommendera Goldie Lux till alla mina läsare som befinner sig i området.