Catering till mitt födelsedagskalas

Hej alla kära läsare och riktigt trevligt att ni kikar in på bloggen även idag! Nu tänker jag berätta för er om vilken lyckad tillställning jag hade när jag fyllde 50 och bjöd in släkt och vänner till mitt kalas där maten var a och o. Det var så många inbjuda, ett femtiotal, så jag bestämde att ta hjälp av en firma som ordnar catering. Det blev Till Bords Caterings, ett företag inom catering i Karlskrona med omnejd om gjorde hela mitt födelsedagskalas till en riktigt lyckad tillställning. 

Tack vare att jag beställde maten därifrån som var gudomligt god, så kunde jag bjuda in riktigt många till skillnad från om jag skulle lagat maten själv. Det hade varit hemskt tråkigt att stå i köket och förbereda mat och dryck till 50 personer, uschiannamejdå, men nu slapp jag ju det. Det enda problemet var att det fanns så mycket gott på buffén och att ingen orkade att äta allt, det var rejält tilltagna portioner och det är klart att det är en trygghet i att veta att maten inte kommer att ta slut. Alla kunde backa om, i alla fall dem som ville detta. Det är ett bekvämt sätt att ta hjälp gernom catering i Karlskrona av det här företaget och någonting som jag tycker att fler personer borde överväga. Personalen har stor erfarenhet av att ordna catering i Karlskrona med omnejd, därför kommer du att få all den hjälp du behöver med alltifrån planering av menyn till leverans av maten av Till Bords Catering. Det är viktigt för dem att se till att alla får en meny som utfgår ifrån kundens önskan, det gör att de är otroligt flexibla till glädje och nytta för dem som anlitar dem.