En ny terrass

Hej på er fantastiska bloggläsare och välkomna tillbaka till ännu ett blogginlägg! Som ni vet handlar min blogg mest om mat, men dagens inlägg kommer skilja sig lite ifrån de inlägg jag vanligtvis brukar publicera. Jag tänkte faktiskt skriva om en byggfirma idag, nämligen Johan Wester Byggservice AB. Någonting som jag inte har valt att skriva om så mycket på bloggen är det faktum att vi har valt att bygga en terrass på baksidan. Vi har känt enda sedan vi flyttade in att vi har haft ett behov utav just en terrass, då vi verkligen vill göra så mycket utav trädgården som möjligt, nu när vi faktiskt har tillgång till en egen trädgård. Vi valde som sagt att vända oss till Johan Wester Byggservice AB, som enligt en vän till min sambo hade gjort ett otroligt bra jobb hemma hos dem.

Vi är fantastiskt nöjda med både processen och själva resultatet. Hantverkarna på företaget var väldigt trevliga och tillmötesgående, vilket gjorde att det kändes väldigt bekvämt att ha dem arbetande hemma hos oss. Att ha ett bra kundbemötande är verkligen någonting viktigt för Johan Wester Byggservice AB, då de vill att alla deras kunder ska kunna känna ett förtroende till firman. Vi planerar faktiskt redan att anlita Johan Wester Byggservice AB i vinter igen, då vi planerar att under denna period renovera köket. Ni är även många som tidigare när jag skrivit inlägg om att vi snart ska börja planera en renovering, även ni berättat att ni är sugna på renovering. Då jag även vet att många utav mina bloggläsare befinner sig i Partille, Ale eller Kungälv precis som vi, vill jag verkligen rekommendera att vända er till Johan Wester Byggservice AB när ni behöver en trygg och bra byggfirma. Nu hoppas jag att ni får en bra kväll, så hörs vi snart igen!