Renovering i Borås

Hej fina läsare, välkomna tillbaka till min blogg! Som ni vet skriver jag vanligtvis mycket om mat här på bloggen, men idag tänkte jag skriva ett inlägg angående renoveringen hemma hos oss som ni vet har pågått ett tag. Ni är många i Borås som har bett om tips när det kommer till just detta ämne och jag vill verkligen tipsa om företaget som vi valde att vända oss till här i somras. Bygg & Kakelgruppen i Borås AB är ett företag baserat i just Borås, men bor du i Ulricehamn eller Alingsås med omnejd, kan du även få hjälp med din renovering. Vi valde att anlita just Bygg & Kakelgruppen i Borås AB på grund utav en vän till mig som tidigare arbetat inom företaget. Detta gjorde självklart att jag från början hade stor tillit till företaget då jag sett hennes tidigare arbeten som jag varit väldigt imponerad utav. Vi valde att först låta Bygg & Kakelgruppen i Borås AB renovera vårt badrum, och vi blev hur nöjda som helst. Snabbt förvandlades badrummet som vi knappt ville använda till vårt drömbadrum. Detta resulterade till att vi ville vända oss till dem igen när det sedan var dags för renoveringen i köket.

Det som jag tycker är helt fantastiskt med Bygg & Kakelgruppen i Borås AB är att man som kund verkligen känner sig sedd och delaktig i projektet, på ett sätt som inte gör det stressigt för oss som kunder.De anställda tar verkligen hundra procent hänsyn till ens önskemål och viljor, och hjälper en att få det resultatet man innan renoveringen var ute efter, medan man som kund verkligen kan slappna av och lita på att det blir bra, vilket enligt mig är väldigt viktigt. Jag vill åter igen verkligen tipsa er läsare som bor i och runt om Borås att anlita Bygg & Kakelgruppen i Borås AB när det är dags för er att renovera hemma.